Globalizačné procesy malých a stredných podnikov - Littvová, Veronika
Príspevok definuje globalizačné procesy malých a stredných podnikov prostredníctvom zoskupovania do formy spolupráce - klastrov. Globalizácia a jej história. Potreba reštrukturalizácie malých a stredných podnikov. Úspech klastra.