Popis niektorých interných modelov v životnom poistení - Majerníková, Kristína
Metódy tvorby interných modelov. Metóda replikačných portfólií, metóda vyrovnávania krivkou, Least squares Monte Carlo - Monte Carlo metóda najmenších štvorcov (LSMC).