Novelizácia zákona o dani z príjmov - Jarinkovičová, Valéria
NR SR dňa sa 4. decembra 2012 uzniesla na ďalšej zmene zákona 595/2003 Z.z. o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Hlavné zmeny vyplývajúce z tejto novely.