<The> impact of environmental conditions in the multi-country efficiency comparisons: a case of Visegrad group's banks - Pančurová, Dana, 1988-
Príspevok skúma výkonnosť v komerčných bankách Vyšehradskej štvorky v období rokov 2005-2008 použitím analýzy DEA.