Vývoj štruktúry poistného trhu na Slovensku do roku 2011 - Andrejkovič, Marek
Vývoj poistného trhu životného poistenia a jeho štruktúra v rokoch 2006-2011. Porovnanie odvetví životného a neživotného poistenia.