[Prehľad základov z matematiky: pre uchádzačov o štúdium na Leteckej fakulte Technickej univerzity v Košiciach] - Hajduová, Zuzana, 1974-
Recenzia publikácie venovanej výučbe prípravného kurzu matematiky. Charakteristika základných pojmov a ich vlastností.