Obchodovanie s indexovými fondami na kapitálových trhoch - Kušnír, Peter
Charakteristika finančných derivátov. Futures kontrakty. Komoditné futurity, futurity na úrokovú mieru, menové futurity a futurity na akciové indexy. Burzové centrá. Akciové indexy. Burzovo obchodované fondy. Päť základných kategórií burzovo obchodovaných fondov.