Information overload and information presentation in the financial decision making - Adamík, Kamil
Demonštrovanie určitých faktorov spojených s informáciami a osobnosťou rozhodovateľa. Prezentácia informácií (framing), alebo subjektívne vnímaná úroveň finančných vedomostí. Ich úloha v komplexnom finančnom rozhodovaní v experimentálnych podmienkach.