Podnikání imigrantů v České republice a na Slovensku - Koudelková, Petra
Bariéry pri zakladaní nových podnikov imigrantmi. Fungovanie imigrantov - podnikateľov v ČR a SR. Porovnanie podmienok v ČR a SR. Použitie metódy prípadových činností.