Výkaz komplexného výsledku a výkaz ziskov a strát podľa IFRS pre malé a stredné podniky 4/10 vykazovanie prostredníctvom jedného finančného výkazu - Ješš, Michal, 1986-
Ilustratívna ukážka výkazu komplexného výsledku zostaveného podľa IFRS pre malé a stredné podniky prostredníctvom jedného finančného výkazu.