Makroekonomická stabilita a veľkosť vlády v krajinách Vyšehradskej štvorky - Boór, Matej, 1988-
Veľkosť vlády ako stabilizátor ekonomiky. Krajiny Vyšehradskej štvorky a veľkosť vlády. Využitie ekonometrického modelu pre skúmanie stabilizačných efektov veľkosti vlády v krajinách Vyšehradskej štvorky. Jednotlivé makroekonomické ukazovatele krajín V4. Interpretácia dosiahnutých výsledkov.