Evropská měnová integrace a postavení jejího hegemona - Hampl, Mojmír
Základné znaky menovej únie. Nemecko a Európska menová únia. Pravidlá, konvergencia, divergencia a prispôsobovanie sa. Postoj Nemecka k projektu menovej integrácie.