Reinterpretace změn v sociálním systému v kontextu raně novověkého myšlení - Svoboda, František
Význam práce vyplývajúci z ekonomických problémov novoveku. Práca ako podmienka pomoci. Vzťah človeka k práci v európskej civilizácii.