Oceňovanie dlhodobého hmotného majetku podľa IAS 16 - nehnuteľnosti, stroje a zariadenia - Ješš, Michal, 1986-
Oceňovanie pri vykazovaní (tzv. prvotné ocenenie), ktoré nastáva v čase nadobudnutia majetku a oceňovanie po vykázaní (tzv. následné ocenenie), ktoré nastáva v čase vykázania položky majetku.