Možnosti zvyšovania výkonnosti v logistickom podniku - Boorová, Brigita, 1979-
Charakteristika logistického podniku. Poskytované logistické služby. Služby logistických centier na Slovensku. Outsourcing logistiky. Outsourcing ľudských zdrojov. Kľúčové ukazovatele výkonnosti.