Cluster analysis of chosen countries according to their macroeconomics indicators - Horváthová, Lenka
Zatriedenie vybraných krajín do zhlukov podľa výšky ich verejného dlhu ako percento z HDP, miery nezamestnanosti, miery infláciea miery rastu HDP.