Použitie metód analýzy prežívania pri vyhodnocovaní retrospektívnych údajov o pacientoch s nemalobunkovým karcinómom pľúc - Cingelová, Silvia
Výsledky retrospektívnej štúdie, ktorá porovnáva účinnosť dvoch liečebných postupov z hľadiska niektorých prognostických faktorov na prežívanie. Štatistické postupy vyhodnocovania klinických štúdií.