Nové nástroje financovania verejných projektov presahujúcich programové obdobie 2007 - 2013 - Čiernik, Anton
Financovanie verejných projektov z fondov Európskej únie. Časové hľadisko oprávnenosti projektových výdavkov. Fázovanie projektov - podstata a princípy.