Systém finančného riadenia pomoci z kohézneho a štrukturálnych fondov v programovom období 2007 - 2013 v Slovenskej republike - Čiernik, Anton
Charakteristika systému finančného riadenia pomoci z fondov Európskej únie. Inštitucionálna štruktúra finančného riadenia pomoci EÚ v Slovenskej republike. Financovanie zo štrukturálnych fondov a kohézneho fondu. Jednotlivé ciele kohéznej politiky financované prostredníctvom 11 operačných programov.