Vzájomné vzťahy vybraných moderných ukazovateľov merania finančnej výkonnosti podnikov - Jančovičová Bognárová, Kristína, 1979-
Charakteristika vybraných moderných ukazovateľov finančnej výkonnosti podniku. Trhová pridaná hodnota (MVA). Ekonomická pridaná hodnota (EVA). Základné komponenty výpočtu EVA. Ekonomický zisk (EP). Analýza vzťahov medzi ekonomickým ziskom, trhovou pridanou hodnotou a ekonomickou pridanou hodnotou.