Naozaj existuje na trhu drahých kovov bublina? - Árendáš, Peter, 1986-
Trh drahých kovov v uplynulej dekáde. Dopyt po drahých kovoch. Index vývoja priemerných mesačných cien zlata, striebra a platiny. Štruktúra dopytu po zlate, striebre a platine. Ponuka drahých kovov.