Daňové aspekty cezhraničného cash poolingu - Kubicová, Jana, 1961-
Charakteristika cash poolingu. Toky finančných prostriedkov v hotovostnom združení. Pravidlá zdanenia príjmov v situácii cezhraničného cash poolingu.