Súčasné problémy v Grécku a ich vplyv na Eurozónu - Kruľ, Rastislav
Grécko na ceste od ekonomického tigra k outsiderovi eurozóny. Vybrané makroekonomické ukazovatele. Vývoj gréckeho verejného dlhu. Verejný dlh štátov vstupujúcich do eurozóny. Vývoj rozpočtového deficitu Grécka a eurozóny. Okolnosti vstupu Grécka do eurozóny. Stručný chronologický priebeh krízy v eurozóne a prijaté opatrenia.