Personálny manažment a marketing v kontexte legislatívnych zmien v SR - Kintler, Jakub, 1979-
Identifikácia možných vplyvov zmien v personálenej legislatíve Slovenska na finančné hospodárenie firiem. Význam a opodstatnenosť ľudských zdrojov pre podnik, vplyv a tendencie rozvoja. Využitie personálnych zdrojov v podnikovej praxi, budovanie vzťahov medzi pracovníkom a firmou.