Informačné zdroje pre personálny manažment - Hrvoľová, Božena
Dôležité informácie pre personálny a marketingový manažment v odvetví, v ktorom podnik podniká v neustále sa meniacom prostredí tak, aby dosiahol svoje podnikateľské ciele.