Bezpečnosť a ochrana zdravia pri práci v malých a stredných podnikoch - Matkovčíková, Natália, 1982-
Zamestnávateľ zabezpečuje ochranu života a zdravia zamestnancov pri plnení ich pracovných úloh, a to realizovaním príslušných preventívnych a ochranných opatrení vo všetkých súvislostiach práce. Stav a zabezpečovanie ochrany bezpečnosti a zdravia pri práci na Slovensku.