Skúmame relevantné? Zaostrené na ženy - Kusá, Alena
Rozdiely medzi pohlaviami v rámci nákupného správania a rozhodovacieho procesu. Podiel na rozhodovaní pri jednotlivých typoch nákupov - muži, ženy. Zvykové nákupy rýchloobrátkového tovaru.