Súkromné poskytovanie verejných statkov - experiment - Péliová, Jana, 1976-
Tri základné skupiny ekonomických experimentov, ktoré sa uskutočnili v posledných desaťročiach pri skúmaní rôznych aspektov verejných statkov. Mechanizmus dobrovoľného prispievania na verejné statky. Výučbový experiment, ktorého sa zúčastnili študenti bakalárskeho stupňa štúdia a študenti v rámci programu Erasmus.