Konkurenceschopný podnik tvoří jen vzdělaní zaměstnanci - Bartoníčková, Monika
Sústavné vzdelávanie a rozvoj patrí k jednej z najdôležitejších personálnych činností. Vzdelávanie musí byť cielené, vedomé a plánované. Efektívne metódy vzdelávania. Vzdelávacie kurzy. Priebežná kontrola a hodnotenie.