Možnosti využitia IFRS v malých a stredných podnikoch doma a v zahraničí - Staríčková, Zuzana
Harmonizácia finančného výkazníctva malých a stredných podnikov v rámci Európskej únie. Možnosti skvalitnenia zverejňovaných informácií v rámci finančného výkazníctva (IFRS) malých a stredných podnikov. Využitie IFRS v Slovenskej republike. Návrh medzinárodného štandardu pre malé a stredné podniky. Perspektívy finančného výkazníctva a prechod na IFRS. Využitie IFRS v zahraničí.