Slovensko potrebuje inovačný systém pre 21. storočie - Balog, Miroslav
Ekonomike prospeje súčinnosť medzi štátom, akademickou obcou, domácimi podnikmi a investormi s vysokou pridanou hodnotou. Sumárny inovačný index vybraných krajín. Investičný paradox. Výzvy pre Slovensko.