Využitie modelu GROW vo výučbe predmetu manažment času - Olexová, Cecília, 1976-
Model koučingu GROW a jeho možné využitie vo výučbe predmetu manažment času na Podnikovohospodárskej fakulte so sídlom v Košiciach Ekonomickej univerzity v Bratislave.