Kreatívne a aktivizujúce simulačné a vzdelávacie metódy - Stankovič, Lýdia
Kreatívne simulačné a vzdelávacie metódy, poukazujúce konkrétne na prípadovú štúdiu - metódu vzdelávania, ktorá povzbudzuje k väčšej aktívnosti, záujme študentov o posudzovanie javov, plánovanie vývoja a navrhnutie riešení.