Výdavky na výskum a vývoj v regiónoch vybraných krajín na úrovni NUTS II - Spišáková, Emília, 1983-
Finančná podpora výskumných a vývojových aktivít v regiónoch vybraných krajín. Výška finančných prostriedkov smerujúcich na podporu výskumných a vývojových aktivít je v značnej miere ovplyvnená výškou a vývojom HDP tej ktorej krajiny. Cieľ stratégie Európa 2020, týkajúci sa investícií do výskumu a vývoja, čiže hrubých domácich výdavkov na výskum a vývoj.