Od personálních procesů k řízení lidí - Urban, Jan
Príspevok personalistov k zvýšeniu výkonu organizácie spočíva v schopnosti pomáhať nadriadeným pri riešení každodenných problémov spojených s riadením ich spolupracovníkov.