Svetová hospodárska kríza a ekonomická situácia hotelov na Slovensku - Orieška, Ján
Vplyv hospodárskej krízy na vývoj ekonomickej situácie hotelov na Slovensku. Výsledky prieskumu uskutočneného v mesiacoch september a október 2012 na vzorke hotelov na Slovensku. Dôsledky svetovej hospodárskej krízy v hoteloch v SR.