Interkultúrna kompetencia pracovníkov cestovného ruchu na Slovensku - Olejárová, Miriam
Charakteristika interkultúrnej kompetencie. Tri zložky interkultúrnej kompetencie. Interkultúrna kompetencia pracovníkov cestovného ruchu na Slovensku. Výsledky prieskumu uskutočneného v roku 2012 za účelom získania informácií o úrovni interkultúrnej kompetencie pracovníkov cestovného ruchu v kontakte s nemeckými návštevníkmi.