Lenovo Group - Kapoun, Jan
Zrod čínskeho výrobcu počítačov a spotrebnej elektroniky. Čínska varianta IBM. Úspešná akvizícia. Od integrácie po stratégiu "protect and attack". Osobnosti spoločnosti Lenovo.