Bolestivý střet manažerské teorie a praxe - Blatný, Richard
Pohľad autora na súčasné problémy manažmentu a funkciu manažéra. Hľadisko medzinárodno-historické. Hľadisko psychologicko-morálne. Hľadisko motivačno-vizionárske. Hľadisko ekonomicko-sociálne. Hľadisko osobnostno-kvalifikačné. Hľadisko mentálno-tímové.