Využitie metódy CRM v bankovom sektore v SR - Katonová, Miroslava, 1983-
Riadenie vzťahov so zákazníkmi v bankovom sektore. Využitie CRM (Customer Relationship Management ) systémov s podporou informačných technológií. Vytvorenie ponuky vyhovujúcej priamo individuálnym požiadavkám klienta.