Putinov marketingový ťah - Pressburg, Adrian Peter
Sprísnenie vyberania daní a pokus o uvalenie tzv. milionárskej dane vyháňa z Francúzska bohatých a slávnych. Gérard Depardieu, francúzsky herec, menej známy ako výrobca vín, objavil v Rusku novú daňovú oázu. Trinásťpercentná rovná daň v Rusku. G. Depardieu obdržal ruské občianstvo z rúk prezidenta Putina. Dobrá marketingová investícia. Putin očakáva príchod zahraničných investorov, ktorí rozbehnú v Rusku malé a stredné podnikanie. Prehľad daní vo vybraných krajinách.