Sme finančne gramotní? - Baláž, Vladimír
Výsledky prieskumu ústavov SAV s agentúrou Focus zameraných na finančné vedomosti pomocou štandardných otázok o chápaní mechanizmov inflácie, úrokovania a diverzifikácie rizík.