Trvalo udržateľný rast ako jedna z hlavných osí stratégie "Európa 2020" - Přívarová, Magdaléna, 1955-
Detailnejšia analýza druhej hlavnej osi stratégie "Európa 2020", t.j. "zelený rast". Požiadavky kladené na ľudský kapitál, ako aj otázky financovania trvalo udržateľného rastu.