Poznámky k možnosti přenosu čísel účtů mezi bankami - Kalabis, Zbyněk
Požiadavky a pohľad na možnosti prenosu čísiel bankových účtov. Štruktúra čísla účtu v národnom formáte i vo formáte IBAN. Tvorba identifikátora čísla účtu a kód platobného styku. Pravidlá, v rámci ktorých si každá banka tvorí vnútornú štruktúru svojich účtov.