Nízkonákladový marketing - Dzurová, Mária
Kríza a jej vplyv na rozvoj marketingových aktivít. Kríza ako príležitosť pre marketing. Nové druhy marketingu. Internetový marketing. Nízko nákladový marketing a jeho podstata. Výhody využitia sociálnych sietí v marketingu.