Nezdaniteľná časť základu dane na manžela(lku) - Ihnatišinová, Denisa, 1983-
Podmienky na uplatnenie nezdaniteľnej časti základu dane na manžela-manželku v roku 2013. Výpočet a uplatnenie preukazovania nároku.