Zamestnanecké benefity v roku 2013 - Válek, Juraj, 1981-
V roku 2013 by sa mali zamestnanecké benefity využívať viac ako v predchádzajúcich rokoch. Je to pre zamestnanca prínos a úžitok, respektíve pridaná hodnota, ktorú dostáva nad rámec mzdy. Má charakter zvýhodnenia, odmeny alebo iného plnenia, ktoré zvyšuje motiváciu, kvalitu i kvantitu výkonov zamestnancov.