Viete čo je sabbatical? - Skorková, Zuzana, 1979-
Pracovná prestávka, ktorá trvá zväčša dva mesiace až jeden celý rok. Riešenie pre ľudí, ktorí sa cítia vyčerpaní, uviaznutí v rutine a bez nových nápadov.