Nový pohled na marketingový mix - Holub, Martin
Meniace sa nástroje riadenia marketingu a nová podoba marketingového mixu. Complex event processing (CEP) - marketingové kampane tvorené na mieru pre zákazníka v jeho momentálnej situácii.