Keď manželstvu požehná šéf - Lukáč, Martin
Japonci a ich vzťah k práci. Oslavy na pracovisku. Uzavretosť a strnulosť Japoncov. Autoritatívni až despotickí šéfovia. "Nomikaj" a spoločná zábava po práci. Rodina a rodinné vzťahy. Drahé Japonsko.